Bli medlem

Vill du bli medlem?
Alla trädgårdsintresserade, även de som inte bor i Täby eller Vallentuna, är välkomna till vår förening. Anmäl dig till vår förening genom att fylla i anmälningsformuläret hos Riksförbundet Svensk Trädgård som du når via denna länk: http://www.tradgard.org/medlem. Glöm inte att välja lokalförening. Du får då lite senare ett inbetalningskort.
Detta gäller bara första gången du betalar – därefter kommer varje år inbetalningskort med tidningen Hemträdgården.

Avgift
Årsavgiften för 2023 och 2024 är 335 kronor. Ytterligare familjemedlem betalar bara 100 kronor. Du som redan är medlem i någon annan av Riksförbundet Svensk Trädgårds lokalföreningar betalar 70 kronor.
Våra medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård.
Runt årsskiftet varje år får du tillsammans med tidningen Hemträdgården ett inbetalningskort och ett nytt medlemskort.

Medlemsförmåner
Aktiviteter
Som medlem har du rätt att, i mån av plats, delta i alla våra aktiviteter, som oftast är avgiftsfria. Under förutsättning att du meddelat riksförbundet din e-postadress får du påminnelser när det är dags att anmäla sig till respektive aktivitet via e-post.
Glöm inte att meddela när du byter e-postadress!

Trädgårdstidning
I medlemskapet ingår även den utmärkta tidskriften Hemträdgården.
Numera kan den som är medlem i Riksförbundet Svensk trädgård läsa medlemstidningen i elektronisk form via Riksförbundets hemsida. Gå in på Hemträdgården-digitalt och logga in. (Använd användarnamnet medlem. Lösenordet finns i slutet av pappersversionen av Hemträdgården.) Där finns de senaste 20 årens nummer att bläddra i. 

Rabatter
När du uppvisar ditt medlemskort i Riksförbundet Svensk Trädgård får du rabatt vid inköp hos

Facebook
Informella diskussioner, utbyte av tips och fotografier genomför vi på vår grupp ”Täby Vallentuna Trädgårdsförening” på Facebook. Där är alla välkomna att läsa och bidra. (Här på vår hemsida går det tyvärr inte att kommunicera eftersom vi får hundratals spam varje dag.)

Vill du avsluta ditt medlemskap?
Avsluta ditt medlemskap genom att meddela Riksförbundets kansli tex via telefon 08-792 13 15 eller e-post medlemsservice@tradgard.org.