Bli medlem

Vill du bli medlem?
Anmäl dig till vår förening genom att fylla i anmälningsformuläret hos Riksförbundet Svensk Trädgård som du når via denna länk: http://www.tradgard.org/medlem. Glöm inte att välja lokalförening. Du får då lite senare ett inbetalningskort.
Detta gäller bara första gången du betalar – därefter kommer varje år inbetalningskort med tidningen Hemträdgården.

Vill du avsluta ditt medlemskap?
Avsluta ditt medlemskap genom att meddela Riksförbundets kansli tex via telefon 08-792 13 15 eller e-post medlemsservice@tradgard.org.

Avgift
Årsavgiften för 2020 är 310 kronor. Ytterligare familjemedlem betalar bara 100 kronor. Du som redan är medlem i någon annan av Riksförbundet Svensk Trädgårds lokalföreningar betalar 70 kronor.
Våra medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård.
Runt årsskiftet varje år får du ett inbetalningskort och en liten klisteretikett som du kan fästa på ditt medlemskort för att aktualisera det.

Medlemsförmåner
Som medlem har du rätt att, i mån av plats, delta i alla våra aktiviteter, som oftast är avgiftsfria. Under förutsättning att du meddelar oss din e-postadress via medlem@tabyvallentunatradgard.se du att få påminnelser när det är dags att anmäla sig till respektive aktivitet via e-post. När du byter e-postadress måste du också meddela oss.

I medlemskapet ingår även den utmärkta tidskriften Hemträdgården.
Numera kan den som är medlem i Riksförbundet Svensk trädgård läsa medlemstidningen i elektronisk form via Riksförbundets hemsida. Gå in på www.tradgard.org och välj sedan “Tidningen” i den övre menyraden. Där finns de senaste 20 årens nummer att bläddra i.
Informella diskussioner, utbyte av tips och fotografier genomför vi på vår grupp ”Täby Vallentuna Trädgårdsförening” på Facebook. Där är alla välkomna att läsa och bidra.

När du uppvisar ditt medlemskort i Riksförbundet Svensk Trädgård får du rabatt vid inköp hos

Lämna ett svar