Bli medlem

Vill du bli medlem?
Anmäl dig till vår förening genom att betala årsavgiften  direkt till Riksförbundet Svensk Trädgård, RST, på plusgirokonto 1215-3. Ange att betalningen gäller medlemskap i Täby-Vallentuna trädgårdsförening.  Detta gäller bara första gången du betalar – därefter kommer varje år inbetalningskort med rätt plusgironummer.

Avgift
Årsavgiften för 2019 är 310 kronor. Ytterligare familjemedlem betalar bara 100 kronor. Du som redan är medlem i någon annan av Riksförbundet Svensk Trädgårds lokalföreningar betalar 70 kronor.
Våra medlemsavgifter hanteras av Riksförbundet Svensk Trädgård.
Runt årsskiftet varje år får du ett inbetalningskort och en liten klisteretikett som du kan fästa på ditt medlemskort för att aktualisera det.
För 2019 kommer avgiften att höjas till 310 kronor och för familjemedlemmar till 100 kronor.

Medlemsförmåner
Som medlem har du rätt att, i mån av plats, delta i alla våra aktiviteter, som oftast är avgiftsfria. Under förutsättning att du meddelar oss din e-postadress kommer du att få påminnelser när det är dags att anmäla sig till respektive aktivitet via e-post.
I medlemskapet ingår även den utmärkta tidskriften Hemträdgården.
Informella diskussioner, utbyte av tips och fotografier genomför vi på vår grupp ”Täby Vallentuna Trädgårdsförening” på Facebook. Där är alla välkomna att läsa och bidra.

När du uppvisar ditt medlemskort i Riksförbundet Svensk Trädgård får du rabatt vid inköp hos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *